Hays - Recruiting experts worldwideHays - Recruiting experts worldwide
 

Hays Accounting & Finance Salarisgids 2019

In deze publicatie vindt u uitgebreide informatie over rekrutering, retentie, loyaliteit en salarissen in de Accounting & Finance-afdelingen in België over de afgelopen 12 maanden. Onze steekproef is de weergave van de feedback van zowel werkgevers als werknemers in een enquête die naar meer dan 16.000 mensen werd verstuurd. Ons netwerk van kantoren in België verzamelt alle gegevens die nodig zijn om de trends in Accounting & Finance te bepalen. De gegevens houden rekening met zowel de salarissen van degenen die op zoek zijn naar werk, als de salarissen van werknemers die op dit moment niet actief op zoek zijn naar een job. We hebben ervoor gekozen om de meest representatieve beroepen in 2 families te groeperen: leidinggevende en operationele functies.

De belangrijkste aandachtspunten voor de afdelingen Accounting & Finance:

  • Een rekruteringsmarkt onder druk
  • Naar een geoptimaliseerd integratiebeleid binnen de afdeling
  • Het loon is niet het eerste criterium voor retentie

Krijg hier uw exemplaar

Vul het onderstaande formulier in en maak van de gelegenheid gebruik om uw wensen verder te bespreken met één van onze Accounting & Finance consultants.

I confirm that I have read and accept the Terms and Conditions. By filling out this form, I agree I have read and understand the Privacy Policy