Gids met tips voor sollicitatiegesprekken

Gefeliciteerd met het binnenhalen van een sollicitatiegesprek! Om je te helpen bij deze volgende fase van je zoektocht naar een baan, hebben we deze complete gids met tips voor sollicitatiegesprekken samengesteld.
 
In onze gids vind je al het advies dat je nodig hebt om een succesvol sollicitatiegesprek te voeren - of dat nu persoonlijk, via video of telefonisch gebeurt. Van hoe je je op een sollicitatiegesprek voorbereidt tot hoe je sollicitatievragen beantwoordt, hier vind je je complete gids voor succes. 
 
Deze gids bevat een to do-lijstje voor het sollicitatiegesprek en de vier dingen die je met je recruiter moet bespreken om klaar te zijn voor het sollicitatiegesprek. Advies over hoe je jezelf voorstelt, hoe je veelvoorkomende sollicitatievragen beantwoordt, de STAR-techniek en geschikte vragen om te stellen tijdens een sollicitatiegesprek worden ook gedeeld. 

Download nu kosteloos onze gids.

Download uw exemplaar

Vul het onderstaande formulier in:

  • Met het downloaden van deze gids geeft u aan op de hoogte te zijn van ons privacybeleid welke uitlegt wat wij met uw persoonsgegevens doen