Hays - Recruiting experts worldwideHays - Recruiting experts worldwide
 

Registrera en vakans hos Hays

Oavsett om du vill rekrytera någon som kan förvandla din organisation, eller behöver fylla ett kortvarigt anställningsbehov, har Hays bred branschkompetens, lockar de bästa talangerna och hittar den bästa matchningen.

Vi är experter på att rekrytering av kvalificerad personal för permanenta och tillfälliga tjänster och / eller inom Contracting. Genom en skräddarsydd tjänsteportfölj erbjuder vi en lösning som passar just ditt företag och ditt behov.

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret till höger för att bli kontaktad av en av våra rekryteringsexperter. 

Varför Hays?
Som det ledande specialistrekryteringsföretaget har vi över 50 års erfarenhet inom en rad expertisområden, däriband Ekonomi & Finans, IT, Teknik & Ingenjörer och Life Science.

Genom lokala så väl som globala kontaktnät, nära partnerskap med stora annonseringsportaler, unika relationer med LinkedIn och dedikerade search team matchar vi rätt person med rätt uppdrag varje dag. Låt oss hjälpa dig att hitta rätt talang idag.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan för att registrera en vakans.

Jag bekräftar härmed att jag har läst och godkänner Hays Allmänna villkor. Genom att fylla i formuläret bekräftar jag att jag har läst och godkänner Hays Integritetspolicy